Wie zijn wij?

Over ons

Juni 2021

Waar ons avontuur begon

In Juni 2021 maakten wij, Arno en Leny Kosten en onze 2 jongste zoons Jan en Arne de stap om te emigreren naar Zweden. Het land van de vele bossen en meren, de ultieme rust en de ruimte. Na een zomer van kamperen en verkennen zijn we eerst in een huurhuis in Malungfors gaan wonen. Vanuit daar begon onze zoektocht naar een leuk stekje voor ons vieren.

Opzoek naar een huis

Na vele uren speuren op het internet en een aantal huizen bezocht te hebben kwamen we via Facebook het huis tegen wat we zochten. Een fijn woonhuis met 2 vakantieappartementen en genoeg ruimte voor de plannen van onze zoons. We hoefden niet lang na te denken en besloten snel contact op te nemen. Vanaf dat moment ging alles in een sneltreinvaart! Binnen 5 dagen hadden we een huis gekocht, en waren we zelfs al verhuist naar ons nieuwe thuis.

Locatie

Ons huis staat aan de rand van het gezellige dorpje Bograngen, in Noord-Värmland en is omringd door bossen, prachtige meren en heuvels.

Vakantieappartementen

Omdat de vorige eigenaren ook de appartementen verhuurden was er al een goede basis. We konden dus al snel beginnen met verhuren. We hebben de appartementen wat opgepimpt en gestyld naar eigen smaak en toen online gezet voor de verhuur.

De verhuur

Het was best spannend of de verhuur zou gaan lopen, maar mede dankzij het skigebied Bränas dat slechts 20km van ons vandaan ligt liep de verhuur, zeker ’s winters van het begin af aan erg goed. Onze gasten genieten tot de dag van vandaag van de mooie omgeving en de activiteiten die er te doen zijn.

Vissen

Onze zoons Jan en Arne zijn graag op pad om te gaan vissen. En daar is Zweden dan ook de ideale locatie voor! Deze passie willen ze dan ook graag delen door begeleide vistours te organiseren. Ze hebben hun eigen bedrijfje Sportfishing Värmland opgericht. s’ Winters geven ze ijsvistours. Een onvergetelijke ervaring! Op het ijs met een kampvuurtje en daarboven worstjes grillen. In de zomer geven ze vistours met bellyboats, leuke manier van vissen.

We zien uit naar jullie komst!

Wie weet mogen we jou een keer verwelkomen in onze gezellige dorpje Bograngen, om te genieten van de prachtige, Zweedse natuur. We zien uit naar jullie komst!